lørdag 20. oktober 2007

Poste direkte til bloggen min

Nå begynner det å nærme seg slutten i min første innlevering av oppgave i AVIK 6300. Det som gjenstår nå, er hvordan jeg skal koordinere de ulike kontoene, hvem skal ha tilganger, hvor skal hovednotatet ligge - og hvorfor?

Mats

Blogged with Flock

4 kommentarer:

Gry sa...

Noe annet jeg også vil spørre deg om som en -framovermelding- Hvorfor skriver du så veldig lange innlegg i bloggen din? Når jeg "med gullfisk-hjerne" har lest alle avsnittene er det stort sett det som står i siste avsnitt som har festet seg for ettertanke og gir mulighet for en kommentar.

Thor-Arne Johansen sa...

Denne kommentaren kommer nok litt i seineste laget, men når det gjelder å plassere hovednotatet så tror jeg du egentlig du står veldig fritt. Det som er det viktige er at du kan begrunne godt hvorfor du velger å gjøre som du gjør.

Franciska sa...

Kanskje kan det faktiske arbeidet dere gjør ligge på den andre bloggen og dine refleksjoner om dette arbeidet ligge på denne bloggen her?

Franciska sa...

Savner forresten en link til den andre bloggen din på høyre side...da blir det liksom litt lettere for meg som leser å kikke innom...Hvis jeg er velkommen til det, da.